Contemporary Istanbul 2018

Domido Sanat > Blog > Education > Contemporary Istanbul 2018

13. baskısında, Contemporary Istanbul, 21 ülkeden 84 çağdaş sanat galerisini ağırlıyor ve 650 sanatçının en yeni eserlerini sergiliyor.

Plugin, Contemporary İstanbul’un yeni medya bölümüydü. Bu yılki Exta / Ordinary’in teması, yeni medya sanatının sıradan ve sıra dışı olanı nasıl dönüştürdüğünü ve yeni deneyimlerle günlük hayatımızı yeniden zenginleştirdiğini ve zenginleştirdiğini gösterecektir.

Olağanüstü

Sıra dışı, sıradışı, şaşırtıcı ve etkileyici hale getirmek için teknoloji ve yeni medyanın potansiyeline odaklanan sergi, geniş bir yelpazede yeni medya seçimleri sunmaya çalışıyor. Teknoloji daha önce hiç tahmin edemeyeceğimiz hayatımızın bir parçası haline geldi ve 
bu anlamda neredeyse sıradan olmasına rağmen , hala büyülü kalmayı başarıyor. Teknolojiyle en yakın sanat alanı olan yeni medya, bu büyüyü de büyüyen sanat mekânlarına taşıyor. Sıradan ve sıradışı arasındaki çizgi hem yaşamda hem de sanatta giderek daha belirsiz hale geliyor.

Exta / Sıradan sergiler, yeni medya sanatının sıradan ve sıra dışı olanı nasıl dönüştürdüğünü ve yeni deneyimlerle günlük hayatımızı yeniden zenginleştirip zenginleştirdiğini keşfedecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir